Facebook Pixel

Klantenservice

Klachten en service
Ondanks onze goede zorg en controle kan het zijn dat u na aankoop een productiefout ontdekt of een verkeerd product hebt ontvangen. Wij raden u aan de schoenen meteen na ontvangst goed te controleren en eventueel gevonden gebreken direct te melden. Hierbij kunt u contact met ons opnemen via [email protected]  Een verkeerd of beschadigd artikel kunt u ruilen in onze winkel of retoursturen naar ons retouradres. De eventuele verzendkosten die u hiervoor heeft moeten maken komen voor rekening van Klaversma Schoenen met een max. bedrag van € 5,50. Wij vragen u hierbij wel gebruik te maken van onze ruil- en retourprocedure ( zie retourneren). De algemene garantie is alleen geldig met betalingsbewijs en binnen 6 maanden na aankoop. Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn worden vakkundig gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is zal in overleg een vervangend paar geregeld worden of u ontvangt uw geld terug. Klachten die wij niet vergoeden zijn: slijtage van hakken en / of zolen, kale neuzen, kapotte ritsen en andere door verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken. 

Wilt u een artikel ruilen!? Lees hier alles over de afkoelingsperiode en de ruil en retour procedure van Klaversma Schoenen

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]  Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Webwinkel keurmerk & Webshop keurmerk 

Klaversma Schoenen is goedgekeurd voor het kwaliteitskeurmerk van WebwinkelKeur en die van Webshop Keurmerk.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk      

Onze partners

PostNL
De pakketen worden verstuurd via PostNL. De verzendkosten binnen Nederland bedragen < 10kg €5,50 Met max. grootte van 100x50x50 (lxbxh). di t/m vrij voor 15.00 uur besteld de volgende werkdag in huis. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging van uw bestelling met daarin een 'Track & Trace' code waarmee u uw bestelling kunt volgen. U kunt uw barcode + postcode op deze website invoeren.

Wij verzenden ook naar;

 • België - < 10kg  € 8,50,- Met max. grootte van 100x50x50 (lxbxh).
 • Duitsland - < 10kg  € 8,50,- Met max. grootte van 100x50x50 (lxbxh).
 • Frankrijk < 10kg  € 11,- Met max. grootte van 100x50x50 (lxbxh).
 • Luxemburg - < 10kg  € 11,- Met max. grootte van 100x50x50 (lxbxh).

Over de exacte afleverduur voor deze vier landen kunnen wij helaas geen uitspraken doen.

Veilig betalen
Het betaalvekeer op onze webshop wordt verzorgd door Buckaroo.

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en Klaversma Schoenen beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen heeft u geen speciale software nodig. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de onderste statusbalk van uw browser.

Betaalmethoden
U kunt bij op www.klaversmaschoenen.nl betalen met de volgende methoden;

 • Vooruitbetaling
 • iDeal
 • Paypal
 • Mastercard
 • Visa
 • AfterPay

iDeal
Indien u aan internetbankieren doet, dan heeft u toegang tot iDEAL. De makkelijkste manier van betalen op internet.

Waarom zou je kiezen voor iDEAL?

 • Betaalt snel, simpel en veilig online via uw eigen bank.
 • U heeft geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
 • di t/m vrij voor 15.00 uur met iDEAL besteld de volgende werkdag in huis
 • Betalen met iDEAL is bij Klaversma Schoenen altijd volledig gratis.

Hoe werkt iDEAL?

 • U bestelt een product.
 • Kies iDEAL als betaalmethode.
 • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt.
 • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank.
 • Alle gegevens van uw aankoop hebben wij al voor u ingevuld.
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed.
 • U ontvangt een bevestiging van uw bank.
 • U keert automatisch terug naar uw bestelling en de betaling is geslaagd!

Achteraf betalen (AfterPay)
AfterPayMet digitale acceptgiro en/of factuur uw bestelling tot 14 dagen later betalen via AfterPay (Nederland & België). Met Afterpay betaalt u pas als u uw bestelling ook echt hebt ontvangen. U ontvangt een e-mail met een digitale acceptgiro en/of factuur van AfterPay om uw bestelling te betalen. Deze betaalmogelijkheid is beschikbaar voor onze Nederlandse en Belgische klanten die particulier bestellen.

Extra informatie
U kunt van de Afterpay betaalmogelijkheden (Achteraf betalen, op rekening betalen en eenmalige machtiging) gebruik maken bij een bestelling met een minimum orderbedrag van € 5,- en bij een maximum orderbedrag van € 300,-. Voor bedragen hoger dan € 300,- gelieve een mail te sturen naar [email protected]

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht uw verzoek tot betaling met acceptgiro via AfterPay onverhoopt niet worden geautoriseerd, dan kunt u de betaling van uw bestelling via een andere betaalmethode voldoen.

Bij vragen kunt u contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van AfterPay.

PayPal
PayPal is een gratis online betaalservice waarmee u veilig uw bestellingen kunt afrekenen. Het gebruik van PayPal is gratis en u kunt uw account eenvoudig aan uw creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening koppelen. Als u ervoor kiest om met PayPal te betalen, gebruik dan het PayPal e-mailadres [email protected] om de betaling aan te richten. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Paypal.

Veilig betalen met Pay Pall bij klversma Schoenen

Creditcard
Creditcard optiesU kunt bij ons betalen met MasterCard, VISA of Maestro. De gegevens vult u in via een beveiligde verbinding zodat u geen risico loopt. Een creditcard betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden! Creditcard en Debitcard betalingen worden verwerkt door onze partner Buckaroo. Uw kaartnummer en andere gegevens vult u in op de website van Buckaroo waarna de betaling direct wordt uitgevoerd. Daarna keert u na een succesvolle bestelling terug naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de kaartgegevens van onze klanten. Deze data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Creditcard.

Bankoverschrijving
U kunt via bankoverschrijving bij ons betalen. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail van Buckaroo met daarin betaalinstructies met de benodigde bankgegevens. De betaling vindt plaats via het betaalsysteem Buckaroo. Bij bankoverschrijving wordt uw bestelling niet direct verwerkt waardoor het tot enkele dagen kan duren voordat wij uw bestelling verzenden. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via bankoverschrijving.

Contactgegevens

V.O.F. Klaversma
De Dobbe 3a 
9022 BE Mantgum | Friesland (Routebeschrijving)

Telefoon: +31(0)58-2501503
Contact formulier: http://www.klaversmaschoenen.nl/contacts/
E-mail: [email protected] 
Website: www.klaversmaschoenen.nl / www.optimaalcomfort.nl 
Twitter: https://twitter.com/#!/KlaversmaSchoen/
Facebook: http://www.facebook.com/KlaversmaSchoenen 
Instagram: https://www.instagram.com/klaversmaschoenen/

Klik hier om uw Birkenstocks te bestellen