Facebook Pixel

Ruilen & Retourneren

Onderstaand leest u alles over het het ruilen en retourneren van artikelen bij Klaversma Schoenen. Voor overige vragen kijk op op de pagina klantenservice.

Afkoelingsperiode

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het retourartikel aanmelden via [email protected] o.v.v. 'retourartikel binnen afkoelingsperiode. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op! De verzendkosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Retourneren via de post

U kunt uw artikelen ruilen of retourneren binnen 14 dagen. Ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Retourprocedure:

  • Meldt het retourartikel aan via [email protected] o.v.v. 'retourartikel'. De artikelen moeten onbeschadigd zijn en mogen geen sporen van gebruik vertonen. De artikelen moeten in oorspronkelijke staat ''indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking worden geretourneerd’’.

  • Stuur altijd het retourlabel en de aankoop-bon/factuur mee.
    Download het retourlabel van Klaversma Schoenen (PDF)

  • Stuur de retourartikelen naar:

Retouradres:
Klaversma Schoenen
De Dobbe 3a
9022 BE MANTGUM

  • Na correcte ontvangst wordt het artikel geruild of gecrediteerd, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product. Het bedrag zal binnen 14 dagen teruggestort worden op uw rekeningnummer middels hetzelfde betaalmiddel waarmee is betaald. Mits anders overeengekomen.

Let op! De verzendkosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Ruilen via de post

Een artikel kan omgeruild worden binnen 14 dagen. U kunt het artikel ruilen door bovenstaande retourprocedure te volgen, het retourlabel te downloaden en in te vullen. Hierop kunt u aangeven welk artikel u wilt ontvangen. Als u direct telefonisch of per mail contact opneemt via 058-2501503 of via [email protected] dan kan het artikel alvast voor u gereserveerd worden. Hierdoor loopt u niet het risico dat het artikel alsnog wordt verkocht. Mochten wij na ontvangst van uw retourzending het door u gewenste artikel niet meer op voorraad hebben, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Gratis ruilen of retourneren in de winkel

Ruilen of retourneren kan natuurlijk ook in onze winkel in Mantgum (Friesland). Breng in dat geval ook altijd de schoenen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking mee en met de aankoop-bon/factuur.

Retouradres:
Klaversma Schoenen
De Dobbe 3a
9022 BE MANTGUM 

Wanneer u een aankoop heeft gedaan via AfterPay, ontvangt u geen geld retour. Wij informeren AfterPay over de gewijzigde en/of geannuleerde bestelling en u ontvangt, indien van toepassing, van Afterpay een nieuw betaaloverzicht.