Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Laat je maandelijks verrassen en ontvang de laatste acties, nieuwe schoenmode en persoonlijke tips in je mailbox.

View our privacy policy and termen

Vragen? App naar +31 58 250 1503

Over ons - Klaversma Schoenen

Wij zijn Klaversma Schoenen
Ons motto is: loop niet voorbij aan geluk! Want wat je ook bij
Klaversma Schoenen koopt, het is altijd goed voor je voeten. We willen het gebrek aan comfort en eventuele voetproblemen op voorhand voorkomen door hoge kwaliteitseisen te stellen aan onze collectie. Zo kun jij elke schoen, slipper of laars bestellen en weet je zeker ‘dat hij goed zit’.

Sinds 1991…
In 1991 opende pedicure Klaversma-Arendz de deuren en in 1995 werden de werkzaamheden uitgebreid met de verkoop van Birkenstock slippers, schoenen, laarzen en pantoffels. De combinatie van pedicure en schoenenzaak mét een kwaliteitscontrole op de collectie, werd zo succesvol dat in 2009 de pedicurepraktijk en de verkoop van de Birkenstock collectie in een nieuw pand werd voortgezet aan de Dobbe 3a in Mantgum.

De ondernemers
Samen runnen moeder Coby Klaversma-Arendz en dochter Jitske Klaversma de pedicurepraktijk en schoenenzaak in Mantgum én natuurlijk deze webshop.

De collectie en het Klaversma Keurmerk.
Klaversma Schoenen is erkend Birkenstock dealer. Onze collectie bestaat naast Birkenstock uit WODEN, WODEN Kids, Shoesme, FinnComfort, Durea, Maruti en HUB. Al deze merken in onze collectie voldoen aan onze kwaliteitscontrole en dat betekent dat het schoeisel bestaat uit bijvoorbeeld: een uitneembaar voetbed, een stevige contrefort en diverse breedtematen. Zo weet jij zeker ‘dat het goed zit’.

Daarnaast is Klaversma Schoenen goedgekeurd voor het kwaliteitskeurmerk van WebwinkelKeur.

Contact
Mocht je vragen hebben over onze collectie of is het model niet op voorraad? Neem dan contact met ons op via de Whatsapp button op de website, telefonisch of via de mail.

Naast deze webshop hebben wij ook een fysieke winkel in Mantgum, Friesland. Vanzelfsprekend ben je ook hier van harte welkom voor een nieuw paar schoenen, slippers, laarzen of een professionele pedicurebehandeling. Klik hier voor een routebeschrijving.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwe collecties, acties en kortingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram en Facebook.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »