Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Laat je maandelijks verrassen en ontvang de laatste acties, nieuwe schoenmode en persoonlijke tips in je mailbox.

View our privacy policy and termen

Vragen? App naar +31 58 250 1503

Ruilen & retourneren

Niet helemaal tevreden over je bestelling? Dat kan! Volg onderstaande stappen om je bestelling te ruilen of te retourneren. 

 

Meld je retour binnen 14 dagen aan via 'Mijn Account' op www.klaversmaschoenen.nl Ingaande op de dag van ontvangst van het product.

Heb je al een account? Volg dan onderstaand stappenplan. 

Heb je een aankoop gedaan via een gastaccount? Maak een account aan bij 'Registreren' met hetzelfde e-mailadres waarmee je jouw aankoop hebt gedaan. Volg daarna het stappenplan. 

 

Stappenplan retourneren:

Stap 1: Meld je retour aan via 'Mijn Account'. Je account kun je vinden op www.klaversmaschoenen.nl 

Stap 2: Log in op 'Mijn Account' met je e-mailadres en wachtwoord. 

Stap 3: Ga naar 'Mijn Bestellingen' en kies de order waarvan je een item(s) wil retourneren. 

Stap 4: Kies 'Artikel retourneren' of 'Artikel omruilen' en volg de stappen.

Stap 5: Stuur de items die je wilt retourneren op naar onderstaand adres. 

Stap 6: Zodra de retourzending in goede orde is ontvangen wordt deze binnen 14 werkdagen verwerkt. Mits de retour gestuurde items in goede staat, ongedragen en geen gebruikerssporen bevatten.

Retouradres:

Klaversma Schoenen

De Dobbe 3A

9022 BE Mantgum 

 

Gratis ruilen of retourneren in de winkel 

Ruilen of retourneren kan natuurlijk ook in onze winkel in Mantgum (Friesland). Breng in dat geval ook altijd de schoenen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking mee inclusief de bestelbevestiging en/of factuur.

Wanneer je een aankoop hebt gedaan via Riverty (AfterPay), ontvang je geen geld retour. Wij informeren Riverty over de gewijzigde en/of geannuleerde bestelling. Je ontvangt van Riverty indien van toepassing een nieuw betaaloverzicht.

 

Afkoelingsperiode

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nog 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht meld je het retourartikel aan via je eigen account op www.klaversmaschoenen.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op! De verzendkosten voor het retoursturen van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

 

 

 


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »