Facebook Pixel

Over Klaversma Schoenen

In 1991 opende pedicure Klaversma- Arendz de deuren. In 1995 werden de werkzaamheden uitgebreid met de verkoop van de Birkenstock slippers, schoenen, laarzen, pantoffels en klompen collectie. Deze combinatie werd zo succesvol dat in 2009 de pedicurepraktijk en de verkoop van de Birkenstock collectie in een nieuw pand werd voortgezet Tevens werd de collectie Birkenstocks uitgebreid met de producten van de merken Think! en FinnComfort. Samen runnen moeder Coby Klaversma-Arendz en dochter Jitske Klaversma nu de grootste en voordeligste collectie Birkenstock van Noord- Nederland met pedicure praktijk aan de Dobbe 3a te Mantgum (Friesland).

 

Met veel enthousiasme introduceren wij u de webshop van Klaversma Schoenen, voor optimaal voetcomfort. Voel u welkom in onze webshop. En laat uw voeten lachen!  

Klaversma Schoenen is erkend Birkenstock dealer en heeft verstand van zaken betreffende comfort schoeisel, u kunt in onze online webshop veilig betalen via iDeal en PayPal en kunt rekenen op een snelle levering van uw bestelling.

Naast deze online webshop hebben wij ook een fysieke winkel in Mantgum (Friesland) vanzelfsprekend bent u ook hier van harte welkom voor uw paar nieuwe Birkenstocks. Klik hier voor de adresgegevens en  routebeschrijving.

De collectie 
Onze collectie bestaat uit: Birkenstock, Papillio, Panama Jack, WODEN, Shoesme, FinnComfort, Think! en Spikes & Sparrow

Klik hier om uw Birkenstocks te bestellen

 

Winkel Klaversma Schoenen Mantgum

Winkel Klaversma Schoenen te Mantgum

Mocht u vragen hebben over onze producten of diensten of mocht het door u gewenste Birkenstock model niet online staan neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op.

Webwinkel keurmerk & Webshop keurmerk 

Klaversma Schoenen is goedgekeurd voor het kwaliteitskeurmerk van WebwinkelKeur en die van Webshop Keurmerk.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk